Pensionarii dau şampania

miercuri 16 iun. 2010

Parlamentul ruşinii naţionale a votat : pensionarii încă în viaţă plătesc şampania pentru Elena Udrea şi pentru acoliţii ei. Ceilalţi parlamentari – cei care au votat împotriva guvernului micului om mare Boc Emil – vor înghiţi în sec. Se vor mulţumi cu micile lor pamflete, citite sau ascultate în prea marele şi prea costisitorul Parlament român.
Pentru că trebuie să ne aducem aminte : cei ce votează astăzi pentru diminuarea veniturilor au fost ei înşişi diminuaţi drastic (dar încă insuficient) prin referendumul din decembrie trecut. Incoerentă, chiar aberantă, democraţia românească nu este numai o formă fără fond, ci şi fără fonduri, adică fără bani. Banii au dispărut în conturile politicienilor şi ale « oamenilor de afaceri » – în fapt, nişte bişniţari ordinari chiar dacă au furat sute de miliarde de euro. Într-un fel sau altul, toţi sînt complici la marele dezastru naţional. Politicienii, împreună cu tagma jefuitorilor în păr, de la Băsescu pînă la moguli, de la cei vocali şi televizaţi pînă la cei rămaşi discreţi sau ascunşi, se vor întîlni, începînd din 15 iunie, faţă în faţă, corp la corp, cu poporul. Cu pensionarii, cu medicii, cu profesorii, cu judecătorii, cu poliţiştii. Cu dispreţuitul popor român. Care are astfel, poate, ultima şansă de a dovedi că totuşi există. Sau, dacă nu, va dispărea, trist şi fără glorie, chiar la începutul marii ere a globalizării. Se vor salva doar cîţiva Păturici care au fost mai rapizi la trădat şi la furat.
Pronosticul meu e optimist. Se vor întîmpla, în mijlocul acestei crize nemaivăzute, două lucruri mari, amîndouă foarte fericite. Vom scăpa de gaşca sinistră a politicienilor, a clămpănitorilor de profesie, a hoţilor şi a trădătorilor. Asta a început deja. Apoi, violentatul popor român îşi va trimite la înaintare, în sfîrşit, o echipă de intervenţie, mult mai numeroasă decît ne putem imagina astăzi, care va repune ţara pe drumul viitorului. Deşi ţoapele, trădătorii, hoţii, impostorii, mişeii au invadat scena publică, au ocupat instituţiile statului, România mai are încă resurse inimaginabile. Stimulate de mizeria din Parlament, chiar începînd de mîine, ele se vor pune în mişcare. În sensul viitorului.
Rămînem cu marea tristeţe că la 15 iunie ne-au lichidat, ne-au exterminat moral bătrînii. Şi cine nu îşi aduce aminte nu merită : pensionarii de azi sînt tinerii peste care s-a tras cortina teribilă a comunismului de ocupaţie. Tot ei, cu preţul unei umilinţe fără margini, dau startul unei lumi libere. Să le facem o plecăciune, să le cerem iertare ! Ceilalţi, cei încă activi, încă tineri, au posibilitatea de a dovedi că au fost jefuiţi nemernic încă o dată de cei pe care i-au votat. Şi îşi pot recupera cei 25 % tăiaţi din salarii.

Lasati un comentariu

Comentariu